Fira Nyår hos oss!


För mer information kontakta oss på 08-203120 eller info@bistrobestick.se
 

Meny»
Amuse bouche:
Kalixlöjrom, gräddfil, picklad rödlök, kavring
Förrätt:
Grov tartar på pilgrimsmussla, inlagd avokado, macadamianötter, jalapenosmajonnäs, hummer
Varmrätt:
Sotad oxfile, hällstekt spetskål, hasselnötter, picklad gulbeta, riven anklever
Dessert:
Creme Brulee, 36 månaders lagrad parmesan, svart hösttryffel

Pris: 1095kr
Vinpaket: 645kr




Menu in English»
Amuse bouche:
Kalix bleak roe, sour cream, pickled red onion, Swedish rye bread
Starter:
Tartar on scallops, pickled avocado, macadamia nuts, jalapenos mayonnaise, lobster
Main course:
Blackened fillet of beef, cabbage, hazelnuts, pickled yellow beet, shredded foie gras
Dessert:
Creme Brulee, 36 month aged parmesan cheese, black autumn truffle
Price: 1095sek
Wine package: 645sek