À la carte
Bistro Besticks matlagning baserats på färska råvaror, med klassisk gastronomi i en lättsam och naturlig bistromiljö med en personlig högklassig service.
Förrätter
Löjrom – 185:-
krispig potatis, fänkålsgrädde, vinägerlök, gräslöksolja
Bistrons kantarelltoast – 175:-
prosciutto, parmesan, inlagda lökar, granskotts-vinegrette
Gravad lax – 170:-
shisoemulision, hasselnötter, brynt sojasmör, citrontapioka, äpple
Oxtartar- 155:-
matjessill, kräm på Gammelknas, mandel, saltgurka, krispig svartrot
Varmrätter
Algrimmad torskrygg – 345:-
rökt broccoli, musselsås, puffat ris, persiljeolja, alger
Eldad röding – 305:-
palsternacka, chili, hasselnötter, zucchini, gurka, brynt smör, soja-glace
Mörad flankstek – 335:-
jordärtskocka, champagnevinägersmör, purjolök, tomat, dragon
Hjortrostbiff – 325:-
säsongens svamp, spetskål, picklad lök, Västerbottensost, bovete
Sotat lamm – 315:-
variation på rotselleri, tomat, fetaost, rosmarin, citron
Bistrons handrullade köttbullar – 305:-
gräddsås, potatispuré, lingon, pressgurka
Råstekt broccoli – 255:-
krispig potatis, soja-glaze, bovete, inlagd tomat parmesanost
Desserter
Körsbär – 145:-
salt chokladkräm, macadamianötter, kaffemaräng
Blåbär – 155:-
långpeppar, mandel, ostkaka, vit choklad
Crème brûlée – 125:- / 160:-
med 36 månaders parmesan och tryffel
Bistrons chokladtryffel – 45:- / 145:- med ett glas dessertvin
3-rätters
Meny 590:-
- Gravad lax, shisoemulision, hasselnötter, brynt sojasmör, citrontapioka, äpple
- Mörad flankstek, jordärtskocka, champagnevinägersmör, purjulök, tomat, dragon
- Crème brûlée
5-rätters
Meny 865:-
- Löjrom, krispig potatis, fänkålsgrädde, vinägerlök, gräslöksolja
- Oxtartar, matjessill, kräm på Gammelknas, mandel, saltgurka, krispig svartrot
- Eldad röding, palsternacka, chili, hasselnötter, zucchini, brynt smör, soja-glace
- Hjortrostbiff, säsongens svamp, spetskål, picklad lök, Västerbottensost, bovete
- Blåbär, långpeppar, mandel, ostkaka, vit choklad