À la carte
Bistro Besticks matlagning baserats på färska råvaror, med klassisk gastronomi i en lättsam och naturlig bistromiljö med en personlig högklassig service.
Förrätter
Råskuren kammussla 185:-
sojasmör, gurka, syltad avokado, jalapeño, puffat ris
Bistrons ”kantarelltoast” 175:-
prosciutto, parmesan, inlagda lökar, granskotts-vinegrette
Gravad lax 170:-
jordgubbar, wasabi ,rädisa, soja, blomkål, forellrom
Matjessill 155:-
kavrings-krisp, ägg, Västerbottensost, brynt smör, potatis, riven rödlök
Varmrätter
Hällstekt flankstek 325:-
potatiskräm, vitlök, grillad vårlök, broccolini, sobrasada
Lammrostbiff 335:-
grön sparris, vinägergelé, jordärtskocka, kantareller, örtsmör
Råbiff på oxinnanlår 295:-
variation på tomater, sotad avokado, tempura lök, chili, mandlar
Eldad röding 305:-
palsternacka, gurka, chili, hasselnötter, brynt smör, soja-glace
Torskrygg 355:-
krispiga blåmusslor, variation på blomkål, rökt smör, rostade dillfrön
Bistrons handrullade köttbullar 305:-
gräddsås, potatispuré, lingon, pressgurka
Råstekt broccoli 255:-
krispig potatis, örtmajonnäs, bovete, tomat, soja-glace, parmesan
Desserter
Rostad gräddglass 145:-
yuzu–hallonkompott, vanilj, yoghurt maräng, grön ängssyra
Variation på jordgubbar 155:-
sorbet, mousse, knäckflarn, salt kolasås
Crème brûlée 125:- / 160:-
med 24 månaders parmesan och tryffel
Bistrons chokladtryffel 45:- / 145:- med ett glas dessertvin
3-rätters
Meny 590:-
- Gravad lax, jordgubbar, wasabi, rädisa, soja, blomkål, forellrom
- Hällstekt flankstek, potatiskräm, vitlök, grillad vårlök, broccolini, sobrasada
- Crème brûlée
5-rätters
Meny 865:-
- Råskuren kammussla, sojasmör, gurka, syltad avokado, jalapeño, puffat ris
- Bistrons ”kantarelltoast”, prosciutto, parmesan, inlagda lökar, granskotts-vinegrette
- Eldad röding, palsternacka, gurka, chili, hasselnötter, brynt smör, soja-glace
- Lammrostbiff, grön sparris, vinägergelé, jordärtskocka, kantareller, örtsmör
- Variation på jordgubbar, sorbet, mousse, knäckflarn, salt kolasås