À la carte
Bistro Besticks matlagning baserats på färska råvaror, med klassisk gastronomi i en lättsam och naturlig bistromiljö med en personlig högklassig service.
Förrätter
Lax från Fröya – 165:-
krispig potatis, Sandefjordsås, forellrom, krondill
Grillad bläckfisk– 165:-
chorizo, tomat, rostad vitlöksmajonnäs, paprikakräm, chili-morot
Lammtartar – 160:-
sesam, inlagd tomat, friterade risnudlar, espelettepeppar
Svamptartlette – 150:-
gulbeta, tryffelbechamel, inlagda granskott, sojapärlor, pecorino
Varmrätter
Torskrygg – 315:-
inkokt persiljerot, vitvinssås, blomkålskott, ingefärsgurka, kycklingskinn
Eldad röding – 295:-
palsternacka, chili, hasselnötter, zucchini, brynt smör, soja-glace
Mörad flankstek – 315:-
variation på pumpa, sotad lök, vinägersky, Café de Paris smör
Hjortrygg – 365:-
Sveciakräm, frasiga jordärtskockor, grönkål, tryffel, shimeji-svamp
Kryddsotad Secreto – 295:-
Kryddsotad Secreto, kålrabbi, libbsticka, fläsk-krockett, chipolini, kampottpeppar
Bistrons handrullade köttbullar – 295:-
gräddsås, potatispuré, lingon, pressgurka
Gulbeta och svamp – 255:-
soja-glace, picklade gulbetor, grönkål, Sveciakräm, tryffel
Desserter
Lingonglass – 145:-
färskostskum, mazarin, mandel, salt kola, punchlingon
Havtornsorbèt – 155:-
chokladkräm, karamelliserade havtorn, macadamian, kaffemaräng
Crème brûlée – 125:- / 160:-
med 36 månaders parmesan och tryffel
Bistrons chokladtryffel – 45:- / 145:- med ett glas dessertvin
3-rätters
Meny 580:-
- Lax från Fröya, krispig potatis, Sandefjordsås, forellrom, krondill
- Mörad flankstek, variation på pumpa, sotad lök, vinägersky, Café de Paris smör
- Crème brûlée
5-rätters
Meny 865:-
- Grillad bläckfisk, chorizo, tomat, rostad vitlöksmajonnäs, paprikakräm, chili-morot
- Lammtartar, sesam, inlagd tomat, friterade risnudlar, espelettepeppar
- Eldad röding, palsternacka, chili, hasselnötter, zucchini, brynt smör, soja-glace
- Hjortrygg, Sveciakräm, frasiga jordärtskockor, grönkål, tryffel, shimeji-svamp
- Lingonglass, färskostskum, mazarin, mandel, salt kola, punchlingon